Opslag in douane-entrepot

Opslag in douane-entrepot zorgt voor nauwkeurige opvolging van uw administratie

Verkooijen beschikt over een particulier Douane-entrepot, uiteraard volop beschikbaar voor onze klanten, zoals traders in plastics en aanverwante goederen. Onze interne douaneafdeling zorgt voor een nauwkeurige opvolging van uw administratie en houdt u, zo vaak als wenselijk, op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen binnen het douanewezen en de wet- en regelgeving.

Interne douaneafdeling

Onze interne douaneafdeling wordt bemand door een team ervaren professionals, die zorgen voor douaneoplossingen voor onze klanten. Zowel importdocumentatie, exportdocumentatie als opslagdocumentatie worden op maat voor u opgemaakt. Kunststoffen (plastics) vormen onze core-business. Dus verdiepen onze mensen zich dagelijks in de douanewetgeving ten aanzien van plastics en aanverwante stoffen. Nauwe samenwerking met de douane is een must, en voor ons vanzelfsprekend.

Import

Verkooijen verzorgt uw inkomende zending plastics van A tot Z. Wij staan in voor het afhandelen van de lokale kosten, het inklaren van uw goederen (al dan niet fiscaal), de opslag en/of ‘aan huis’ leveren van uw materiaal. Goederen die onder transit worden geleverd aan onze magazijnen worden door middel van inklaringen of opslagdocumenten aangezuiverd.

Export
Goederen die in onze loodsen staan, en een bestemming buiten de EU hebben, worden op een professionele manier uitgeklaard of met een transitdocument tot aan hun bestemming begeleid.

Sterke punten van ons douane-entrepot

  • Controles aan de hand van ons beproefde wms voorraadbeheer-systeem
  • State-of-art software voor snelle communicatie met de douane
  • Onbeperkte opslagcapaciteit voor douanegoederen


Laatste nieuws

Vacatures: Verkooijen is op zoek naar een Teamleider Logistiek Heftruckteam!

Verkooijen groeit en om die groei in goede banen te leiden zijn gemotiveerde, hands-on collega’s heel welkom.
Wil je graag bij ons aan de slag? Bekijk dan snel onderstaande vacatures.
Vacature Teamleider Logistiek Heftruckteam - klik hier voor meer informatie

We bieden jou een afwisselende en stabiele job in een levendige werkomgeving. Je komt terecht bij een groeiend familiebedrijf en werkt met je collega’s in een aangename teamsfeer. Je kan rekenen op een goede verloning en hebt de mogelijkheid om opleidingen te volgen. Bovendien hebben we gezinsvriendelijke werkuren en bereik je Verkooijen zonder fileleed.

Geïnteresseerd?

Contacteer Sus Voeten, onze Operationeel Manager, voor een kennismaking met bedrijf en team.

Tel: +32 3 314 49 79