Opslag in douane-entrepot

Opslag in douane-entrepot zorgt voor nauwkeurige opvolging van uw administratie

Verkooijen beschikt over een particulier Douane-entrepot, uiteraard volop beschikbaar voor onze klanten, zoals traders in plastics en aanverwante goederen. Onze interne douaneafdeling zorgt voor een nauwkeurige opvolging van uw administratie en houdt u, zo vaak als wenselijk, op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen binnen het douanewezen en de wet- en regelgeving.

Interne douaneafdeling

Onze interne douaneafdeling wordt bemand door een team ervaren professionals, die zorgen voor douaneoplossingen voor onze klanten. Zowel importdocumentatie, exportdocumentatie als opslagdocumentatie worden op maat voor u opgemaakt. Kunststoffen (plastics) vormen onze core-business. Dus verdiepen onze mensen zich dagelijks in de douanewetgeving ten aanzien van plastics en aanverwante stoffen. Nauwe samenwerking met de douane is een must, en voor ons vanzelfsprekend.

Import

Verkooijen verzorgt uw inkomende zending plastics van A tot Z. Wij staan in voor het afhandelen van de lokale kosten, het inklaren van uw goederen (al dan niet fiscaal), de opslag en/of ‘aan huis’ leveren van uw materiaal. Goederen die onder transit worden geleverd aan onze magazijnen worden door middel van inklaringen of opslagdocumenten aangezuiverd.

Export
Goederen die in onze loodsen staan, en een bestemming buiten de EU hebben, worden op een professionele manier uitgeklaard of met een transitdocument tot aan hun bestemming begeleid.

Sterke punten van ons douane-entrepot

  • Controles aan de hand van ons beproefde wms voorraadbeheer-systeem
  • State-of-art software voor snelle communicatie met de douane
  • Onbeperkte opslagcapaciteit voor douanegoederen


Laatste nieuws

Alle vacatures van september 2018 zijn vervuld! Naar aanleiding van o.a. de ontmoetingen op de jobbeurs in Hoogstraten, hebben we ons team inmiddels kunnen versterken met maar liefst vier toppers! Daar zijn we erg verheugd over. Inmiddels is er een nieuwe heftruckchauffeur aan de slag gegaan, evenals een assistente HSEQ management. Daarnaast is ook onze vacature voor administratief bediende voorraadbeheer ingevuld en we hebben iemand gevonden die onze terreinen en magazijnen gaat onderhouden. Ons team is weer op volle sterkte!