Warehousing

Warehousing berekend op flexibiliteit

Warehousing & Logistics zijn sinds 1977 onze core business. Onze opslagcapaciteit is berekend op de tijdelijke of langdurige opslag van een groot aantal productcategorieën, zoals

 • plastic granulaat
 • maalgoed
 • rubbers
 • fosfaten
 • ADR9 stoffen, en
 • diervoeding.

Daarnaast beschikken wij over een recyclage-afdeling voor opslag, overslag en mechanische verwerking van niet-gevaarlijke én gevaarlijke vaste stoffen. Alles vanuit dezelfde houding naar u als klant: kwaliteit in al wat we doen, een klantgerichte aanpak, en verregaande flexibiliteit om uw logistieke uitdagingen effectief aan te gaan!

Onze warehouse faciliteiten zijn gelegen in Hoogstraten en Meer. Beide locaties zijn uitstekend bereikbaar via de snelweg E19 en liggen centraal tussen de Antwerpse en Rotterdamse havens. Handig dichtbij twee wereldhavens dus, zonder de fileproblematiek in en rond beide grote steden.

Wij bieden u:

 • opslagcapaciteit magazijn: 100.000m2
 • 29 laad- en loskades
 • silo-opslagcapaciteit: 4.800m3
 • droge silo opslag
 • gecontroleerde en geconditioneerde opslag
 • opslag plastics, maalgoed, granulaat, rubber, diervoeding en fosfaten
 • verschillende opslagsystemen (o.a. racking, bulk, big bag, zakken, boxen, los)
 • opslag ADR9 stoffen
 • douaneloods opslag type E met faciliteiten type D.

 

Razendsnelle digitale communicatie
Snelle communicatie (zoals de beantwoording van klantvragen) tussen klant en Verkooijen is van vitaal belang. Soms een kwestie van minuten. Snelle communicatie maakt het verschil tussen meer of minder effectiviteit. Daartoe werken wij met een state of art digitaal systeem. Zo staat onze crew op kantoor in direct contact met de crew op de werkvloer (tot 2 à 3 km rond onze bedrijfsterreinen), waardoor verwachte en onverwachte klantvragen direct en razendsnel kunnen worden beantwoord, of geïmplementeerd.

 

WMS voegt waarde toe voor onze klanten

Het Warehousing Management System (WMS) waar wij gebruik van maken, is een onmisbare schakel in onze dienstverlening,Onze klanten zijn gebaat bij optimale management-informatie, in alle fasen van het proces van Transport, Opslag, Behandeling en Opwaarderen. Wij werken met een fijnmazig en beproefd Warehousing Management System. Daarmee hebben we niet alleen maximale controle over onze interne processen, maar kunnen vooral ú als klant op elk gewenst moment voorzien van actuele informatie, overzichten, rapportages en statistieken. Aan de hand daarvan kunt ú weer sturen! We hebben het dan over de administratieve verwerking van uw opdrachten, de rapportage, de bevindingen van ons labo, inzichtelijke statistieken per opdracht en per periode. Kortom, elke vorm van management informatie, die u gebruikt om scherp aan de wind te zeilen.
Laatste nieuws

Vacatures: Verkooijen is op zoek naar jou!

Verkooijen groeit. Onze medewerkers werken sinds enkele maanden met een nieuw state of the art warehouse management systeem. We namen enkele maanden geleden 16.000m2 nieuwe magazijnruimte in gebruik en ook in ‘23 breiden we nog verder uit. Om dat alles in goede banen te leiden zijn gemotiveerde, hands-on collega’s heel welkom.
Wil je graag bij ons aan de slag? Bekijk dan snel onderstaande vacatures.
Vacature Administratief medewerker voorraadbeheer - klik hier voor meer informatie

We bieden jou een afwisselende en stabiele job in een levendige werkomgeving. Je komt terecht bij een groeiend familiebedrijf en werkt met je collega’s in een aangename teamsfeer. Je kan rekenen op een goede verloning en hebt de mogelijkheid om opleidingen te volgen. Bovendien hebben we gezinsvriendelijke werkuren en bereik je Verkooijen zonder fileleed.

Geïnteresseerd?

Contacteer Sus Voeten, onze Operationeel Manager, voor een kennismaking met bedrijf en team.

Tel: +32 3 314 49 79