Laden en lossen

Laden en lossen van bulkwagens

Lossen van bulkwagens vindt plaats onder begeleiding van een professioneel team. Daarna kunnen wij uw goederen tijdelijk opslaan in silo of direct verpakken in de door u gewenste verpakking.
Laden van bulkwagens vindt plaats vanuit elke denkbare verpakking: zakken, big bags, octabins, silo of container. Dagelijks laden wij bulkwagens met plastic granulaat, maalgoed en poeders. Mochten uw goederen onregelmatigheden bevatten (engelenhaar, brokken, lumps) dan staan verschillende soorten zeven ter beschikking om deze onregelmatigheden uit uw goederen te filteren. Ook daardoor blijft de waarde van uw partij, dus uw marge, gewaarborgd.


Laden en lossen van bulkcontainers

Laden van bulkcontainers doen wij met professionals die dagelijkse bezig zijn met laden van bulkcontainers.
Zij zorgen ervoor dat de machinale belading snel en schoon plaatsvindt. Plastic granulaat, maalgoed en poeders vormen voor ons bijna routine. Uw belang: korte wachttijden, en een hoge graag van efficiency!


Wij laden alle typen bulkcontainers van 20′, 30′ en 40′:

  • bulkcontainers mét mangaten in het dak
  • bulkcontainers zonder mangaten in het dak, maar met een of meer losgaten in de deuren.

Lossen van bulkcontainers vindt eveneens plaats door ervaren professionals, die zich dagelijks bezighouden met machinaal lossen van plastic granulaat, maalgoed en poeders.

Door de grote ervaring en routine van ons los- en laadteam geschiedt het lossen snel, schoon en razend efficiënt. Na het lossen kunt u kiezen voor aansluitend verpakken in elke gewenste verpakking, op maat gelabeld (geëtiketteerd?), en al dan niet tijdelijk of voor langere tijd opgeslagen in onze meer dan 90.000 m2 opslagruimte, eventueel geconditioneerd.


Wij lossen alle typen bulkcontainers:

  • bulkcontainers met een losklep over de gehele breedte van de container
  • bulkcontainers met een losklep aan de voorzijde van de container.


Laatste nieuws

Vacatures: Verkooijen is op zoek naar een Teamleider Logistiek Heftruckteam!

Verkooijen groeit en om die groei in goede banen te leiden zijn gemotiveerde, hands-on collega’s heel welkom.
Wil je graag bij ons aan de slag? Bekijk dan snel onderstaande vacatures.
Vacature Teamleider Logistiek Heftruckteam - klik hier voor meer informatie

We bieden jou een afwisselende en stabiele job in een levendige werkomgeving. Je komt terecht bij een groeiend familiebedrijf en werkt met je collega’s in een aangename teamsfeer. Je kan rekenen op een goede verloning en hebt de mogelijkheid om opleidingen te volgen. Bovendien hebben we gezinsvriendelijke werkuren en bereik je Verkooijen zonder fileleed.

Geïnteresseerd?

Contacteer Sus Voeten, onze Operationeel Manager, voor een kennismaking met bedrijf en team.

Tel: +32 3 314 49 79