Laden en lossen

Laden en lossen van bulkwagens

Lossen van bulkwagens vindt plaats onder begeleiding van een professioneel team. Daarna kunnen wij uw goederen tijdelijk opslaan in silo of direct verpakken in de door u gewenste verpakking.
Laden van bulkwagens vindt plaats vanuit elke denkbare verpakking: zakken, big bags, octabins, silo of container. Dagelijks laden wij bulkwagens met plastic granulaat, maalgoed en poeders. Mochten uw goederen onregelmatigheden bevatten (engelenhaar, brokken, lumps) dan staan verschillende soorten zeven ter beschikking om deze onregelmatigheden uit uw goederen te filteren. Ook daardoor blijft de waarde van uw partij, dus uw marge, gewaarborgd.


Laden en lossen van bulkcontainers

Laden van bulkcontainers doen wij met professionals die dagelijkse bezig zijn met laden van bulkcontainers.
Zij zorgen ervoor dat de machinale belading snel en schoon plaatsvindt. Plastic granulaat, maalgoed en poeders vormen voor ons bijna routine. Uw belang: korte wachttijden, en een hoge graag van efficiency!


Wij laden alle typen bulkcontainers van 20′, 30′ en 40′:

  • bulkcontainers mét mangaten in het dak
  • bulkcontainers zonder mangaten in het dak, maar met een of meer losgaten in de deuren.

Lossen van bulkcontainers vindt eveneens plaats door ervaren professionals, die zich dagelijks bezighouden met machinaal lossen van plastic granulaat, maalgoed en poeders.

Door de grote ervaring en routine van ons los- en laadteam geschiedt het lossen snel, schoon en razend efficiënt. Na het lossen kunt u kiezen voor aansluitend verpakken in elke gewenste verpakking, op maat gelabeld (geëtiketteerd?), en al dan niet tijdelijk of voor langere tijd opgeslagen in onze 80.000 m2 opslagruimte, eventueel geconditioneerd.


Wij lossen alle typen bulkcontainers:

  • bulkcontainers met een losklep over de gehele breedte van de container
  • bulkcontainers met een losklep aan de voorzijde van de container.


Laatste nieuws

Wij zijn wegens enorme groei op zoek naar een:

LOGISTIEK BEDIENDE TRANSPORT Je bent een (logistieke) duizendpoot, ondernemend en behulpzaam. Voor jou staat de klant centraal, je bent een meedenker en toont je flexibel in het zoeken van oplossingen, optimale organisatie en administratie. Je wilt werken in een gezond en sociaal familiebedrijf waar het plezierig werken met elkaar voorop staat. Wij bieden een goede verloning, gezinsvriendelijke werkuren, opleiding om jezelf te verrijken, goede bereikbaarheid zonder fileleed. Jobomschrijving Je zorgt voor een optimale administratieve ondersteuning in opdracht en nauwe samenwerking met de transport planner. Je verzorgt de administratieve taken die betrekking hebben op transport, chartering, onderhoud, herstellingen van het wagenpark. Gevraagd - Opleidingsniveau: Secundaire onderwijs in een gerelateerde richting of gelijkgesteld door werk ervaring - Goede kennis van MS Office - Talenkennis: Nederlands en Engels. Andere talen zoals Duits, Frans en Pools is een pre - Ervaring met transport gerelateerde software is een pre (TAS/Transics, TMS) - Je bent stressbestendig, nauwkeurig, zelfstandig en hebt zin voor verantwoordelijkheid Aarzel niet en bel ons of zend je CV en foto: sus@verkooijen.be / tel: 0475-49 60 30