Certificeringen

Certificeringen – daar worden we beter door, elke dag wéér…

Certificeringen zien wij vooral als gereedschap om onze organisatie en werkwijze continu te verbeteren. “Be good and get better”.
Ook al is uiteindelijk alleen een tevreden klant een bewijs van bekwaamheid, we vermelden onze certificeringen hier graag. En rekent u maar, dat we elke dag keihard werken, om die certificeringen om te zetten in betere logistieke dienstverlening! De afgelopen jaren hebben we experts ‘van buiten’ gehaald, en onze mensen ‘binnen’ opgeleid, om onze processen, en uiteindelijk onze klantwaarde continu te verbeteren. Toen we onze klanten lieten interviewen, bleek dat wel degelijk merkbaar.


ISO 9001 – continu verbeteren

De ISO 9001 norm vraagt dat je als service provider de processen hebt om op een gestructureerde manier rekening te houden met de wensen van je klanten bij het vervaardigen van je product. Daarnaast moet je de feedback van je klanten, positief zowel als negatief gebruiken als input om je producten en diensten continu te verbeteren. Wij zien en gebruiken ISO 9001 als gereedschap om onszelf, onze processen en onze dienstverlening continu te verbeteren.

ISO 9001 is geen garantie op perfecte product kwaliteit. Het is en blijft een systeem-certificaat. Maar, het geeft u als klant, of aanstaande klant, wél het vertrouwen dat Verkooijen de nodige processen hanteert om te leren uit opgedane ervaring, en om steeds betere kwaliteit af te leveren.


SQAS Warehousing – route naar elke dag een stapje ‘beter worden’

Continu verbeteren van onze dienstverlening naar onze klanten, dat staat centraal. Ook SQAS Warehousing vomt een effectief handvat, dat wij gebruiken om steeds beter te worden. Zo toetsen we de effectiviteit van onze interne organisatie structureel aan de objectieve eisen, die vastgesteld worden door de industrie.

Om te waarborgen dat transport en opslag van chemische goederen op een veilige, kwalitatief goede en voor het milieu juiste manier wordt uitgevoerd heeft CEFIC (European Chemical Industry Council) de kwaliteitsnorm SQAS (Safety and Quality Assessment Systems) ontwikkeld.

Beoordelingssysteem

SQAS is een beoordelingssysteem dat ontwikkeld is om te kijken of de dienstverlener voldoet aan de eisen die gesteld worden aan organisatie, kwaliteit, veiligheid en milieu. De standaard beoogt vooral een beoordelingssysteem te zijn, waarmee de opdrachtgever kan achterhalen hoe het is gesteld met bovengenoemde onderwerpen.
De SQAS standaard heeft verschillende vormen. Zo is er een aparte variant voor wegvervoer, tankcleaning, intermodaal vervoer en magazijnen. Voor elk logistiek onderdeel is een SQAS specifieke vragenlijst opgesteld met betrekking tot de wettelijke voorschriften en door de industrie relevant geachte onderwerpen. Het is een systeem om op uniforme wijze, door een onafhankelijke auditeur, het magazijn te kunnen beoordelen. Het SQAS assessment leidt niet tot een formeel certificaat maar tot een gedetailleerd feitenrapport op basis waarvan verbetermaatregelen kunnen worden genomen.

Feed Chain Alliance Systeemcertificaat Feed Chain Alliance Systeemcertificaat
ISO 9001  Certificaat ISO 9001 Certificaat
ISO 9001  Certificaat ISO 9001 Certificaat
SQAS Warehouse Assessment SQAS Warehouse Assessment

Laatste nieuws

Vacatures: Verkooijen is op zoek naar een Teamleider Logistiek Heftruckteam!

Verkooijen groeit en om die groei in goede banen te leiden zijn gemotiveerde, hands-on collega’s heel welkom.
Wil je graag bij ons aan de slag? Bekijk dan snel onderstaande vacatures.
Vacature Teamleider Logistiek Heftruckteam - klik hier voor meer informatie

We bieden jou een afwisselende en stabiele job in een levendige werkomgeving. Je komt terecht bij een groeiend familiebedrijf en werkt met je collega’s in een aangename teamsfeer. Je kan rekenen op een goede verloning en hebt de mogelijkheid om opleidingen te volgen. Bovendien hebben we gezinsvriendelijke werkuren en bereik je Verkooijen zonder fileleed.

Geïnteresseerd?

Contacteer Sus Voeten, onze Operationeel Manager, voor een kennismaking met bedrijf en team.

Tel: +32 3 314 49 79