Onze kernwaarden

Het praktiseren van traditionele waarden in een modern bedrijf.

Onze kernwaarden bestonden allang voordat ze op papier werden gezet. Immers, door een aantal traditionele waarden te praktiseren zijn we succesvol geworden. Verkeren wij, gedragen door een groot aantal trouwe en ook nieuwe klanten, in topvorm. Zijn we klaar voor de komende 40 jaar.


Shareholder value en quick wins zijn ons vreemd

Toch duurde het even voordat we goed onder woorden konden brengen wat onze kernwaarden dan wel zijn. Je bent nu eenmaal zoals je bent. Zonder dat je je dat realiseert, toch?
Verkooijen is een familiebedrijf. Met de voordelen van dien. Wij hoeven ons nooit bezig te houden met triviale zaken als de beurskoers morgen of einde dit jaar. Zaken als ‘share holder value’ zijn ons vreemd. Quick wins ook. Aan ‘snel geld’ doen we niet.

Continuïteit en langjarige relaties

Wat wij belangrijk vinden is continuïteit. In en van ons bedrijf, met en van onze klanten, ons personeel, onze leveranciers en onze toekomstige positie. Al ons denken en doen is daarop gebaseerd. U als klant merkt dat. Aan onze mensen, onze systemen, onze manier van werken en communiceren. Onze kernwaarden, zoals hiernaast gevisualiseerd, zijn niet meer, maar ook niet minder een weerslag daarvan. Een weerslag van wat we al tientallen jaren doen. Elke dag weer.

Mocht u dat herkennen, nu of in de toekomst, vertel het dan verder. Mocht u een van deze waarden in ons doen en laten NIET herkennen, laat het ons dan weten. Direct en ondubbelzinnig. Want daar leren we van, daarvan kunnen we alleen maar beter worden. En dat is weer goed voor úw en onze continuïteit!


Laatste nieuws

Wij zijn wegens enorme groei op zoek naar een:

LOGISTIEK BEDIENDE TRANSPORT Je bent een (logistieke) duizendpoot, ondernemend en behulpzaam. Voor jou staat de klant centraal, je bent een meedenker en toont je flexibel in het zoeken van oplossingen, optimale organisatie en administratie. Je wilt werken in een gezond en sociaal familiebedrijf waar het plezierig werken met elkaar voorop staat. Wij bieden een goede verloning, gezinsvriendelijke werkuren, opleiding om jezelf te verrijken, goede bereikbaarheid zonder fileleed. Jobomschrijving Je zorgt voor een optimale administratieve ondersteuning in opdracht en nauwe samenwerking met de transport planner. Je verzorgt de administratieve taken die betrekking hebben op transport, chartering, onderhoud, herstellingen van het wagenpark. Gevraagd - Opleidingsniveau: Secundaire onderwijs in een gerelateerde richting of gelijkgesteld door werk ervaring - Goede kennis van MS Office - Talenkennis: Nederlands en Engels. Andere talen zoals Duits, Frans en Pools is een pre - Ervaring met transport gerelateerde software is een pre (TAS/Transics, TMS) - Je bent stressbestendig, nauwkeurig, zelfstandig en hebt zin voor verantwoordelijkheid Aarzel niet en bel ons of zend je CV en foto: sus@verkooijen.be / tel: 0475-49 60 30