Onze kernwaarden

Het praktiseren van traditionele waarden in een modern bedrijf.

Onze kernwaarden bestonden allang voordat ze op papier werden gezet. Immers, door een aantal traditionele waarden te praktiseren zijn we succesvol geworden. Verkeren wij, gedragen door een groot aantal trouwe en ook nieuwe klanten, in topvorm. Zijn we klaar voor de komende 40 jaar.


Shareholder value en quick wins zijn ons vreemd

Toch duurde het even voordat we goed onder woorden konden brengen wat onze kernwaarden dan wel zijn. Je bent nu eenmaal zoals je bent. Zonder dat je je dat realiseert, toch?
Verkooijen is een familiebedrijf. Met de voordelen van dien. Wij hoeven ons nooit bezig te houden met triviale zaken als de beurskoers morgen of einde dit jaar. Zaken als ‘share holder value’ zijn ons vreemd. Quick wins ook. Aan ‘snel geld’ doen we niet.

Continuïteit en langjarige relaties

Wat wij belangrijk vinden is continuïteit. In en van ons bedrijf, met en van onze klanten, ons personeel, onze leveranciers en onze toekomstige positie. Al ons denken en doen is daarop gebaseerd. U als klant merkt dat. Aan onze mensen, onze systemen, onze manier van werken en communiceren. Onze kernwaarden, zoals hiernaast gevisualiseerd, zijn niet meer, maar ook niet minder een weerslag daarvan. Een weerslag van wat we al tientallen jaren doen. Elke dag weer.

Mocht u dat herkennen, nu of in de toekomst, vertel het dan verder. Mocht u een van deze waarden in ons doen en laten NIET herkennen, laat het ons dan weten. Direct en ondubbelzinnig. Want daar leren we van, daarvan kunnen we alleen maar beter worden. En dat is weer goed voor úw en onze continuïteit!


Laatste nieuws

Vacatures: Verkooijen is op zoek naar jou!

We zijn op zoek naar talent om ons team te versterken. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ontdek dan snel onze vacatures om de job te vinden die het best past bij jouw talenten en ambities.
Vacature (internationaal) vrachtwagenchauffeur - klik hier voor meer informatie