Onze kernwaarden

Het praktiseren van traditionele waarden in een modern bedrijf.

Onze kernwaarden bestonden allang voordat ze op papier werden gezet. Immers, door een aantal traditionele waarden te praktiseren zijn we succesvol geworden. Verkeren wij, gedragen door een groot aantal trouwe en ook nieuwe klanten, in topvorm. Zijn we klaar voor de komende 40 jaar.


Shareholder value en quick wins zijn ons vreemd

Toch duurde het even voordat we goed onder woorden konden brengen wat onze kernwaarden dan wel zijn. Je bent nu eenmaal zoals je bent. Zonder dat je je dat realiseert, toch?
Verkooijen is een familiebedrijf. Met de voordelen van dien. Wij hoeven ons nooit bezig te houden met triviale zaken als de beurskoers morgen of einde dit jaar. Zaken als ‘share holder value’ zijn ons vreemd. Quick wins ook. Aan ‘snel geld’ doen we niet.

Continuïteit en langjarige relaties

Wat wij belangrijk vinden is continuïteit. In en van ons bedrijf, met en van onze klanten, ons personeel, onze leveranciers en onze toekomstige positie. Al ons denken en doen is daarop gebaseerd. U als klant merkt dat. Aan onze mensen, onze systemen, onze manier van werken en communiceren. Onze kernwaarden, zoals hiernaast gevisualiseerd, zijn niet meer, maar ook niet minder een weerslag daarvan. Een weerslag van wat we al tientallen jaren doen. Elke dag weer.

Mocht u dat herkennen, nu of in de toekomst, vertel het dan verder. Mocht u een van deze waarden in ons doen en laten NIET herkennen, laat het ons dan weten. Direct en ondubbelzinnig. Want daar leren we van, daarvan kunnen we alleen maar beter worden. En dat is weer goed voor úw en onze continuïteit!


Laatste nieuws

Vacatures: Verkooijen is op zoek naar een Teamleider Logistiek Heftruckteam!

Verkooijen groeit en om die groei in goede banen te leiden zijn gemotiveerde, hands-on collega’s heel welkom.
Wil je graag bij ons aan de slag? Bekijk dan snel onderstaande vacatures.
Vacature Teamleider Logistiek Heftruckteam - klik hier voor meer informatie

We bieden jou een afwisselende en stabiele job in een levendige werkomgeving. Je komt terecht bij een groeiend familiebedrijf en werkt met je collega’s in een aangename teamsfeer. Je kan rekenen op een goede verloning en hebt de mogelijkheid om opleidingen te volgen. Bovendien hebben we gezinsvriendelijke werkuren en bereik je Verkooijen zonder fileleed.

Geïnteresseerd?

Contacteer Sus Voeten, onze Operationeel Manager, voor een kennismaking met bedrijf en team.

Tel: +32 3 314 49 79