Transport en distributie

Transport en distributie: grenzeloos en onbegrensd goed

Via onze zelfstandige transportdivisie René Verkooijen BV bieden wij een veelzijdig pakket transportdiensten aan. Aangestuurd door een logistiek efficiencyteam spelen wij flexibel in op alle transportwensen van onze klanten.

Onze diensten

  1. Door-to-door groupage
  2. LTL en FTL transport
  3. Bulk/Container/Huifwagens
  4. ADR 9 transport
  5. Transport van rubber, fosfaten, diervoeding, plastic granulaat, maalgoed, poeders
  6. 24-uurs en 48-uursleveringen
  7. Transport en distributie door heel Europa.

 

Afspraak is afspraak

In de transportwereld is het nakomen van afspraken een belangrijke asset. En… just in time! Welk computersysteem er ook gehanteerd wordt, goede communicatie en betrouwbare informatie zijn het allerbelangrijkst bij een goede planning en het streven naar leverbetrouwbaarheid.
Vandaar dat wij er waarde aan hechten dat onze chauffeurs goed opgeleid en taalvaardig zijn. Zij behandelen uw goederen met zorg en aandacht. En met een groot besef van tijd, levertijd en klantgerichtheid.

 

Onze trucks en trailers

Wij beschikken over een vloot moderne hoogwaardige trucks en trailers.

Met onze bulkwagens vervoeren we plastic granulaat, maalgoed en poeders. Onze bulkwagens (60m3) zijn voorzien van geluidsarme compressoren en luchtkoelers. Wij vervoeren daarnaast rubber, fosfaten, diervoeding en ADR-9 producten. Transport in huifwagens geschiedt met een uitgekiende vloot tautliners. Containervervoer is voor ons ook dagelijkse kost. Vanuit de havens brengen we de containers op de plaats van bestemming in heel Europa.

Met ons team en ons wagenpark staan wij klaar voor onze klanten, waarbij kwaliteit, meedenken, oplossen, service en flexibiliteit altijd centraal staan.

Dat is de toegevoegde waarde van Verkooijen!

 

Track & trace.

Wij voorzien onze klanten op elk gewenst moment van de juiste managementinformatie. Dat is een van de pijlers van onze werkmethode. Door ons Track & Trace systeem kunnen we u op elk moment informeren over de status van de aan- of aflevering van uw goederen(-transport). Elke Verkooijen vrachtwagen heeft een boordcomputer, waardoor we de los- en laaduren, en de rijtijden goed kunnen volgen. Niet om onze chauffeurs te controleren maar om efficiënt en scherp te kunnen opereren en u als klant zodra gewenst te kunnen informeren. Zo weten we maximale efficiency te behalen. Real time informatie. Natuurlijk zorgen wij graag voor een correcte administratieve afhandeling van uw transporten, inclusief alle benodigde douanedocumenten. Zo kunnen wij probleemloos T1 goederen ontvangen in ons douane-entrepot, Ook de benodigde douaneformaliteiten eromheen, zoals de inklaring, vormen voor ons een thuiswedstrijd.

 

Laatste nieuws

Vacatures: Verkooijen is op zoek naar jou!

We zijn op zoek naar talent om ons team te versterken. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ontdek dan snel onze vacatures om de job te vinden die het best past bij jouw talenten en ambities.
Vacature (internationaal) vrachtwagenchauffeur - klik hier voor meer informatie