Transport en distributie

Transport en distributie: grenzeloos en onbegrensd goed

Via onze zelfstandige transportdivisie René Verkooijen bvba bieden wij een veelzijdig pakket transportdiensten aan. Aangestuurd door een logistiek efficiencyteam spelen wij flexibel in op alle transportwensen van onze klanten.

 

Onze diensten

  1. Door-to-door groupage
  2. LTL en FTL transport
  3. Bulk/Container/Huifwagens
  4. ADR 9 transport
  5. Transport van rubber, fosfaten, diervoeding, plastic granulaat, maalgoed, poeders
  6. 24-uurs en 48-uursleveringen
  7. Transport en distributie door heel Europa.

 

Afspraak is afspraak

In de transportwereld is het nakomen van afspraken een belangrijke asset. En… just in time! Welk computersysteem er ook gehanteerd wordt, goede communicatie en betrouwbare informatie zijn het allerbelangrijkst bij een goede planning en het streven naar leverbetrouwbaarheid.
Vandaar dat wij er waarde aan hechten dat onze chauffeurs goed opgeleid en taalvaardig zijn. Zij behandelen uw goederen met zorg en aandacht. En met een groot besef van tijd, levertijd en klantgerichtheid.

 

Onze trucks en trailers

Wij beschikken over een vloot moderne hoogwaardige trucks en trailers.

Met onze bulkwagens vervoeren we plastic granulaat, maalgoed en poeders. Onze bulkwagens (60m3) zijn voorzien van geluidsarme compressoren en luchtkoelers. Wij vervoeren daarnaast rubber, fosfaten, diervoeding en ADR-9 producten. Transport in huifwagens geschiedt met een uitgekiende vloot tautliners. Containervervoer is voor ons ook dagelijkse kost. Vanuit de havens brengen we de containers op de plaats van bestemming in heel Europa.

Met ons team en ons wagenpark staan wij klaar voor onze klanten, waarbij kwaliteit, meedenken, oplossen, service en flexibiliteit altijd centraal staan.

Dat is de toegevoegde waarde van Verkooijen!

 

Track & trace.

Wij voorzien onze klanten op elk gewenst moment van de juiste managementinformatie. Dat is een van de pijlers van onze werkmethode. Door ons Track & Trace systeem kunnen we u op elk moment informeren over de status van de aan- of aflevering van uw goederen(-transport). Elke Verkooijen vrachtwagen heeft een boordcomputer, waardoor we de los- en laaduren, en de rijtijden goed kunnen volgen. Niet om onze chauffeurs te controleren maar om efficiënt en scherp te kunnen opereren en u als klant zodra gewenst te kunnen informeren. Zo weten we maximale efficiency te behalen. Real time informatie. Natuurlijk zorgen wij graag voor een correcte administratieve afhandeling van uw transporten, inclusief alle benodigde douanedocumenten. Zo kunnen wij probleemloos T1 goederen ontvangen in ons douane-entrepot, Ook de benodigde douaneformaliteiten eromheen, zoals de inklaring, vormen voor ons een thuiswedstrijd.

 

Laatste nieuws

Wij zijn wegens enorme groei op zoek naar een:

LOGISTIEK BEDIENDE TRANSPORT Je bent een (logistieke) duizendpoot, ondernemend en behulpzaam. Voor jou staat de klant centraal, je bent een meedenker en toont je flexibel in het zoeken van oplossingen, optimale organisatie en administratie. Je wilt werken in een gezond en sociaal familiebedrijf waar het plezierig werken met elkaar voorop staat. Wij bieden een goede verloning, gezinsvriendelijke werkuren, opleiding om jezelf te verrijken, goede bereikbaarheid zonder fileleed. Jobomschrijving Je zorgt voor een optimale administratieve ondersteuning in opdracht en nauwe samenwerking met de transport planner. Je verzorgt de administratieve taken die betrekking hebben op transport, chartering, onderhoud, herstellingen van het wagenpark. Gevraagd - Opleidingsniveau: Secundaire onderwijs in een gerelateerde richting of gelijkgesteld door werk ervaring - Goede kennis van MS Office - Talenkennis: Nederlands en Engels. Andere talen zoals Duits, Frans en Pools is een pre - Ervaring met transport gerelateerde software is een pre (TAS/Transics, TMS) - Je bent stressbestendig, nauwkeurig, zelfstandig en hebt zin voor verantwoordelijkheid Aarzel niet en bel ons of zend je CV en foto: sus@verkooijen.be / tel: 0475-49 60 30