Familiebedrijf

Familiebedrijf met een persoonlijke aanpak

In 1977 richtte de familie Verkooijen onze onderneming op. Vanaf het allereerste begin, inmiddels ruim 40 jaar geleden, werken we volgens dezelfde principes. Allereerst zien we onze klanten graag als teams van mensen. Het centraal stellen van onze klant zetten we ook echt om in daden. We denken mee, leveren maatwerk, lossen eventuele problemen op en we komen onze afspraken na. We focussen altijd op de lange termijn relatie. Gaan nooit voor quick wins. We hechten veel waarde aan een heldere aanpak met duidelijke afspraken. Deze traditionele principes houden prima stand in het moderne bedrijf dat we nu zijn. Het vertrouwen dat klanten ons al jaren geven, bevestigt ons in de overtuiging dat deze aanpak waardevol is.

Verkooijen is een logistieke partner

Gespecialiseerd in plastics en rubber heeft Verkooijen zich ontwikkeld tot een bedrijf met specialistische expertise en kennis op het gebied van warehousing, upgrading en transport en distributie. Kernactiviteit hierbij is het opwaarderen en verwerken van plastics, granulaat en maalgoed.

Value added logistics

Op het gebied van plastics, granulaat en maalgoed voegt Verkooijen op tal van aspecten waarde toe. We verzorgen het totale proces in de keten; van transport tot en met het verwerken en opwaarderen, en van de opslag tot en met het afleveren.

Wij zetten ons elke dag in voor traders in plastics en producenten van plastic grondstoffen en plastic eindproducten. Daarnaast werken wij ook samen met verzekeraars en claimbehandelaars van plastics.

Laatste nieuws

Covid-19: kantoren open/offices open. Ondanks Covid-19 zijn onze kantoren open om u van dienst te zijn. De meeste medewerkers worden via thuiswerk ingezet, dus de bezettingsgraad op kantoor is minimaal. Laden en lossen is volledig operationeel. Wij danken u voor uw begrip.

Despite Covid-19 our offices are open to serve you. Most of our employees are currently home-employed, this means the occupancy rate at our offices is at a minimum. Loading / unloading is fully operational. We thank you for your understanding.   Vacature Logistiek Bediende Voorraadbeheer M/V.   Denk je graag mee met onze klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou!   Je bent verantwoordelijk voor de correcte administratie van de in- en uitgaande goederen. Je communiceert vriendelijk en helder en je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je beheert hun voorraad, je behandelt hun orders, beantwoordt hun vragen en denkt pro-actief met hen mee. Kortom, als logistieke administratie jouw ding is ben je welkom om ons team te versterken. Kijk voor het functiehoudersprofiel op Logistiek Bediende Voorraadbeheer M/V