Milieu en veiligheid

Wij hebben veel aandacht voor milieu en veiligheid. Omdat wij hechten aan up-to-date blijven t.a.v. wet- en regelgeving op het gebied van milieu en veiligheid maken wij gebruik van externe specialisten. Samen met onze interne specialisten zien zij toe op handhaving van de Wet Vlarem en verbetering van ons veiligheidsbeleid.
Milieu en Veiligheid hebben voortdurend onze grootste aandacht. Wij werken intensief aan de zorg voor het welzijn van onze medewerkers, onze klanten en ons milieu. Onze werkzaamheden voor klanten worden door onze medewerkers uitgevoerd met een groot bewustzijn en veel oog voor hun welzijn en dat van onze partners en omwonenden. Zowel ten aanzien van goederenbehandelingen als van Transport en Warehousing streven wij ernaar, onze opdrachten zo milieuvriendelijk mogelijk uit te voeren. Wij beschikken over alle benodigde milieuvergunningen (normaal alleen voor grote bedrijven). Onze externe en interne milieucoördinatoren zien toe op handhaving en verbetering van onze performance dienaangaande.


Safety first

Veiligheid is van ultiem belang voor Verkooijen. Elke medewerker die functioneel in aanraking komt met machines, rolling stock en logistieke processen krijgt een veiligheidstraining en periodieke bijscholing. Dit proces wordt d.m.v. toolbox meetings geborgd. Onze externe en interne veiligheidscoördinatoren zien toe op handhaving en verbetering van ons veiligheidsbeleid. De Wet welzijn houdt ons scherp in dezen!


Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Daarnaast nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid zoveel als we kunnen: tijdige vervanging van equipment door moderne energiezuinige varianten, energie opwekken via 2.000 m2 zonnepanelen, aanschaf van moderne energiezuinige en relatief schone trucks met Euro-6 motoren, elektrische heftrucks, en oplaadpalen (i/o) zijn enkele tastbare voorbeelden van onze bijdrage aan de zorg voor het milieu.

 


Laatste nieuws

Wij zijn wegens enorme groei op zoek naar een:

LOGISTIEK BEDIENDE TRANSPORT Je bent een (logistieke) duizendpoot, ondernemend en behulpzaam. Voor jou staat de klant centraal, je bent een meedenker en toont je flexibel in het zoeken van oplossingen, optimale organisatie en administratie. Je wilt werken in een gezond en sociaal familiebedrijf waar het plezierig werken met elkaar voorop staat. Wij bieden een goede verloning, gezinsvriendelijke werkuren, opleiding om jezelf te verrijken, goede bereikbaarheid zonder fileleed. Jobomschrijving Je zorgt voor een optimale administratieve ondersteuning in opdracht en nauwe samenwerking met de transport planner. Je verzorgt de administratieve taken die betrekking hebben op transport, chartering, onderhoud, herstellingen van het wagenpark. Gevraagd - Opleidingsniveau: Secundaire onderwijs in een gerelateerde richting of gelijkgesteld door werk ervaring - Goede kennis van MS Office - Talenkennis: Nederlands en Engels. Andere talen zoals Duits, Frans en Pools is een pre - Ervaring met transport gerelateerde software is een pre (TAS/Transics, TMS) - Je bent stressbestendig, nauwkeurig, zelfstandig en hebt zin voor verantwoordelijkheid Aarzel niet en bel ons of zend je CV en foto: sus@verkooijen.be / tel: 0475-49 60 30