Ondernemingsprofiel

Familiebedrijf met een persoonlijke aanpak

In 1977 richtte de familie Verkooijen de onderneming op. Vanaf het allereerste begin, en dat is inmiddels ruim 40 jaar, werken we volgens dezelfde principes. Allereerst zien we onze klanten graag als mens. Het centraal stellen van onze klant zetten we ook echt om in daden. We denken mee, leveren maatwerk, lossen eventuele problemen op en we komen onze afspraken na. We focussen altijd op lange termijnrelaties. En we hechten waarde aan een heldere aanpak met duidelijke afspraken. Deze traditionele principes houden prima stand in het moderne bedrijf dat we nu zijn. Het vertrouwen dat klanten ons al jaren geven, bevestigt ons in de overtuiging dat deze aanpak waardevol is.


Logistieke partner, gespecialiseerd in plastics en rubber

Verkooijen heeft zich ontwikkeld tot een bedrijf met specialistische expertise en kennis op het gebied van warehousing, upgrading en transport en logistiek, warehousing en logistiek. Kernactiviteit hierbij is het opwaarderen en verwerken van plastics, granulaat en maalgoed.


Value added logistics

Op het gebied van plastics, granulaat en maalgoed voegt Verkooijen op tal van aspecten waarde toe. We verzorgen het totale proces in de keten; van transport tot en met het verwerken en opwaarderen, en van de opslag tot en met het afleveren.
Wij zetten ons elke dag in voor traders in plastics en producenten van plastic grondstoffen en plastic eindproducten. Daarnaast werken wij ook samen met verzekeraars en claimbehandelaars van plastics.


Logistieke dienstverlening van hoge kwaliteit

Zo cliché als het klinkt, zo ambitieus staan we daarin. Kwaliteit, in de zin van tevreden klanten maken en houden, is waarom wij dit doen. Waarom wij succesvol zijn: het Verkooijen team leeft voor het realiseren van kwaliteit. Onze medium-size schaalgrootte, onze mentaliteit, onze liefde voor plastics, logistiek en warehousing en niet te vergeten onze mensen… alles is gericht op het tevreden maken en houden van onze klanten. Tevreden klanten maken is één, tevreden klanten houden is twee. Veelzeggend is dat vrijwel al onze klanten al vele tientallen jaren met ons samenwerken. Als partners zeg maar. Zo zien wij zakendoen 3.0: verbinden, gezamenlijke belangen en doelen centraal stellen, en samen toewerken naar het best haalbare resultaat. Dat is wat we bedoelen met onze slogan: Value Added Logistics.

 


Laatste nieuws

Vacatures: Verkooijen is op zoek naar een Teamleider Logistiek Heftruckteam!

Verkooijen groeit en om die groei in goede banen te leiden zijn gemotiveerde, hands-on collega’s heel welkom.
Wil je graag bij ons aan de slag? Bekijk dan snel onderstaande vacatures.
Vacature Teamleider Logistiek Heftruckteam - klik hier voor meer informatie

We bieden jou een afwisselende en stabiele job in een levendige werkomgeving. Je komt terecht bij een groeiend familiebedrijf en werkt met je collega’s in een aangename teamsfeer. Je kan rekenen op een goede verloning en hebt de mogelijkheid om opleidingen te volgen. Bovendien hebben we gezinsvriendelijke werkuren en bereik je Verkooijen zonder fileleed.

Geïnteresseerd?

Contacteer Sus Voeten, onze Operationeel Manager, voor een kennismaking met bedrijf en team.

Tel: +32 3 314 49 79