Ontstoffen

Ontstoffen van kunststof granulaat en maalgoed

Ook met het ontstoffen van kunststof granulaat en maalgoed hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring. Kleine ongerechtigheden vormen een gevaarlijke contaminatie, mochten die ooit de extruders of spuitgietmachines van u of uw klanten bereiken. Vullen van extruders of spuitgietmachines met kunststof granulaat of maalgoed dat is vervuild met stof, kan ernstige consequenties hebben. Vertraging, stilstand, machineschade, afgekeurd product. Wij helpen u dit ongemak te vermijden: snel, flexibel, persoonlijk en aan scherpe tarieven.

Onstoffen = waarde toevoegen = marge toevoegen

Ontstoffen voorkomt niet alleen schade bij de producent, het verhoogt de waarde van uw partijen gecontamineerde kunststof granulaat of maalgoed aanmerkelijk! Zo verandert door ontstoffen uw partij granulaat of maalgoed in no-time van off-spec naar near-prime. De kosten vormen een fractie van de waardestijging die u hiermee boekt. De rekensom verschilt van partij tot partij, maar een snelle inventarisatie door een van onze specialisten geeft u snel kijk op de zaak. Uit ervaring weten wij dat die som bijna altijd tot een een glimlach leidt. Bij u welteverstaan. En dan bij ons, want we zijn gek op ons vak! Bizar eigenlijk; u krijgt minder (gewicht) terug dan gebracht en het levert (veel) meer op… zó rekenen wij in Hoogstraten.

Slimme ontstoffingsinstallatie

Verkooijen beschikt over een op maat gemaakte ontstoffingsinstallatie, met een capaciteit van rond de 5 ton gecontamineerd kunststof granulaat of maalgoed per uur.
De ontstoffingsinstallatie is speciaal ontworpen om uiteenlopende samenstellingen kunststof granulaat en maalgoed te ontstoffen. Op zo’n manier dat het te ontstoffen materiaal vooral niet beschadigt, dat de interne wrijving minimaal is, zodat geen engelenhaar kan ontstaan. Slimme techniek zorgt ervoor dat de onvermijdelijke statische lading wordt geëlimineerd, waardoor het stof effectief wordt losgemaakt van granulaat of maalgoed.de zeefmachine in werking de zeefmachine in werking


Laatste nieuws

Wij zijn wegens enorme groei op zoek naar een:

LOGISTIEK BEDIENDE TRANSPORT Je bent een (logistieke) duizendpoot, ondernemend en behulpzaam. Voor jou staat de klant centraal, je bent een meedenker en toont je flexibel in het zoeken van oplossingen, optimale organisatie en administratie. Je wilt werken in een gezond en sociaal familiebedrijf waar het plezierig werken met elkaar voorop staat. Wij bieden een goede verloning, gezinsvriendelijke werkuren, opleiding om jezelf te verrijken, goede bereikbaarheid zonder fileleed. Jobomschrijving Je zorgt voor een optimale administratieve ondersteuning in opdracht en nauwe samenwerking met de transport planner. Je verzorgt de administratieve taken die betrekking hebben op transport, chartering, onderhoud, herstellingen van het wagenpark. Gevraagd - Opleidingsniveau: Secundaire onderwijs in een gerelateerde richting of gelijkgesteld door werk ervaring - Goede kennis van MS Office - Talenkennis: Nederlands en Engels. Andere talen zoals Duits, Frans en Pools is een pre - Ervaring met transport gerelateerde software is een pre (TAS/Transics, TMS) - Je bent stressbestendig, nauwkeurig, zelfstandig en hebt zin voor verantwoordelijkheid Aarzel niet en bel ons of zend je CV en foto: sus@verkooijen.be / tel: 0475-49 60 30