Ontstoffen

Ontstoffen van kunststof granulaat en maalgoed

Ook met het ontstoffen van kunststof granulaat en maalgoed hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring. Kleine ongerechtigheden vormen een gevaarlijke contaminatie, mochten die ooit de extruders of spuitgietmachines van u of uw klanten bereiken. Vullen van extruders of spuitgietmachines met kunststof granulaat of maalgoed dat is vervuild met stof, kan ernstige consequenties hebben. Vertraging, stilstand, machineschade, afgekeurd product. Wij helpen u dit ongemak te vermijden: snel, flexibel, persoonlijk en aan scherpe tarieven.

Ontstoffen = waarde toevoegen = marge toevoegen

Ontstoffen voorkomt niet alleen schade bij de producent, het verhoogt de waarde van uw partijen gecontamineerde kunststof granulaat of maalgoed aanmerkelijk! Zo verandert door ontstoffen uw partij granulaat of maalgoed in no-time van off-spec naar near-prime. De kosten vormen een fractie van de waardestijging die u hiermee boekt. De rekensom verschilt van partij tot partij, maar een snelle inventarisatie door een van onze specialisten geeft u snel kijk op de zaak. Uit ervaring weten wij dat die som bijna altijd tot een een glimlach leidt. Bij u welteverstaan. En dan bij ons, want we zijn gek op ons vak! Bizar eigenlijk; u krijgt minder (gewicht) terug dan gebracht en het levert (veel) meer op… zó rekenen wij in Hoogstraten.

Slimme ontstoffingsinstallatie

Verkooijen beschikt over een op maat gemaakte ontstoffingsinstallatie, met een capaciteit van rond de 5 ton gecontamineerd kunststof granulaat of maalgoed per uur.
De ontstoffingsinstallatie is speciaal ontworpen om uiteenlopende samenstellingen kunststof granulaat en maalgoed te ontstoffen. Op zo’n manier dat het te ontstoffen materiaal vooral niet beschadigt, dat de interne wrijving minimaal is, zodat geen engelenhaar kan ontstaan. Slimme techniek zorgt ervoor dat de onvermijdelijke statische lading wordt geëlimineerd, waardoor het stof effectief wordt losgemaakt van granulaat of maalgoed.

Ontstoffende zeefmachine in werking de zeefmachine in werking


Laatste nieuws

Vacatures: Verkooijen is op zoek naar een Teamleider Logistiek Heftruckteam!

Verkooijen groeit en om die groei in goede banen te leiden zijn gemotiveerde, hands-on collega’s heel welkom.
Wil je graag bij ons aan de slag? Bekijk dan snel onderstaande vacatures.
Vacature Teamleider Logistiek Heftruckteam - klik hier voor meer informatie

We bieden jou een afwisselende en stabiele job in een levendige werkomgeving. Je komt terecht bij een groeiend familiebedrijf en werkt met je collega’s in een aangename teamsfeer. Je kan rekenen op een goede verloning en hebt de mogelijkheid om opleidingen te volgen. Bovendien hebben we gezinsvriendelijke werkuren en bereik je Verkooijen zonder fileleed.

Geïnteresseerd?

Contacteer Sus Voeten, onze Operationeel Manager, voor een kennismaking met bedrijf en team.

Tel: +32 3 314 49 79