Logistic services

In het totale pakket diensten, bieden we ook een aantal value added services aan, die apart aandacht verdienen in dit hoofdstuk. Deze logistic services onderstrepen dat u met Verkooijen een partner heeft die u deel- en totaaloplossingen biedt op het gebied van warehousing, upgrading en transport.

Ons logistic services/dienstenpakket in het kort:

 • laden en lossen van bulkwagens
 • laden en lossen van bulkcontainers
 • verpakken, ompakken, repacken
 • afzakken

 

Laden en lossen van bulkwagens

Dagelijks laden wij bulkwagens met plastic granulaat, maalgoed en poeders. Eenmaal gelost, kunnen we uw goederen tijdelijk opslaan in silo of direct verpakken in de door u gewenste verpakking. Het laden van bulkwagens vindt plaats vanuit zakken, big bags, octabins, silo’s of container.


Laden en lossen van bulkcontainers

Het laden van bulkcontainers doen wij met professionals die ervoor zorgen dat de machinale belading snel en schoon plaatsvindt. Plastic granulaat, maalgoed en poeders vormen voor ons een way of life. En dat is in uw belang: korte wachttijden en een hoge graad van efficiency!

Wij laden alle typen bulkcontainers van 20′, 30′ en 40′:

 • bulkcontainers mét mangaten in het dak
 • bulkcontainers met één of meer losgaten in de deuren.

Het lossen geschiedt snel, schoon en efficiënt. U kunt kiezen voor aansluitend verpakken in elke gewenste verpakking, op maat gelabeld en eventueel tijdelijk of voor langere tijd opgeslagen in onze 60.000 m2 (geconditioneerde) magazijnen.

Wij lossen alle typen bulkcontainers:

 • bulkcontainers met een losklep over de gehele breedte van de container
 • bulkcontainers met een losklep aan de voorzijde van de container.

 

Verpakken, ompakken, re-packen

Uw producten/materialen kunnen we verpakken, ompakken en herverpakken in big bags, octabins of dozen. Wij kunnen vrijwel al uw materialen afvullen naar de vorm die uw klant vraagt, zoals big bags, octabins, dozen en zakken. Los van hoe u aanlevert: in bulk, vanuit silo, big bags, octabins, dozen of zakken.

We kunnen zowel afvullen op gewicht als op volume. Tijdens het afvullen kunnen wij, zo nodig, ontstoffen, zeven of demetalliseren.

 

Afzakken

Het afzakken van granulaat, maalgoed of poeders geschiedt via twee volautomatische verpakkingslijnen, naar bijvoorbeeld:

 • 20-25 kg zakken, ventiel en open mond
 • 20-25 kg cartons
 • big bags in alle maten
 • inliner bags 20’.

Het afvullen vindt plaats op een FFS machine, gevolgd door een palettiseermachine en een krimphoes-overtrekmachine, per lijn.

Zakken bedrukken wij desgewenst met een lotnummer, datum, producent of wat u wilt, waardoor uw goederen traceerbaar blijven. De verpakkingen kunnen ook worden voorzien van uw huisstijl. Wij nemen tijdens het afvullen steekproefsgewijs stalen om de kwaliteit te controleren in ons labo.

Aanlevering kan uit silo, in bulk, big bags, octabins, dozen of zakken. Dat is voor ons om het even.

Dat is de kracht van Verkooijen!

Laatste nieuws

Sinds kort beschikken we over een e-boekingsmodule. Klik op de knop en u wordt doorgestuurd naar ons tijdslot-reserveringssysteem.