Opslag in douane-entrepot

Verkooijen beschikt over een particulier Douane-entrepot, uiteraard volop beschikbaar voor onze klanten, zoals traders in plastics en aanverwante goederen. Onze interne douaneafdeling zorgt voor een nauwkeurige opvolging van uw administratie en houdt u, zo vaak als wenselijk, op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen binnen het douanewezen en de wet- en regelgeving.

Interne douaneafdeling

Onze interne douaneafdeling wordt bemand door een team ervaren professionals, die zorgen voor douaneoplossingen voor onze klanten. Zowel importdocumentatie, exportdocumentatie als opslagdocumentatie worden op maat voor u opgemaakt. Kunststoffen (plastics) vormen onze core-business. Dus verdiepen onze mensen zich dagelijks in de douanewetgeving ten aanzien van plastics en aanverwante stoffen. Nauwe samenwerking met de douane is een must, en voor ons vanzelfsprekend.

Import

Verkooijen verzorgt uw inkomende zending plastics van A tot Z. Wij staan in voor het afhandelen van de locale kosten, het inklaren van uw goederen (al dan niet fiscaal), de opslag en/of ‘aan huis’ leveren van uw materiaal. Goederen die onder transit worden geleverd aan onze magazijnen worden door middel van inklaringen of opslagdocumenten aangezuiverd.

Export
Goederen die in onze loodsen staan, en een bestemming buiten de EU hebben, worden op een professionele manier uitgeklaard of met een transitdocument tot aan hun bestemming begeleid.

Sterke punten van ons douane-entrepot

  • Controles aan de hand van ons beproefde wms voorraadbeheer-systeem
  • State-of-art software voor snelle communicatie met de douane
  • Onbeperkte opslagcapaciteit voor douanegoederen.

Laatste nieuws

Tweede DAF trekker geleverd.

Door toenemende marktvraag en klantvraag investeren wij voortdurend in meer capaciteit, meer ruimte, meer equipment. Verkooijen in Hoogstraten draait beter dan ooit, en dat in het 40-ste jaar van ons bestaan!

In februari is de tweede DAF trekker geleverd. Een derde staat op de planning. Mooi gedecoreerd al zeggen we het zelf... een topklasse camion! Zo kunnen we nóg sneller inspelen op klantvragen.