Milieu en veiligheid

Wij hebben veel aandacht voor milieu en veiligheid. Omdat wij hechten aan up-to-date blijven t.a.v. wet- en regelgeving op het gebied van milieu en veiligheid maken wij gebruik van externe specialisten. Samen met onze interne specialisten zien zij toe op handhaving van de Wet Vlarem en verbetering van ons veiligheidsbeleid.
Milieu en Veiligheid hebben voortdurend onze grootste aandacht. Wij werken intensief aan de zorg voor het welzijn van onze medewerkers, onze klanten en ons milieu. Onze werkzaamheden voor klanten worden door onze medewerkers uitgevoerd met een groot bewustzijn en veel oog voor hun welzijn en dat van onze partners en omwonenden. Zowel ten aanzien van goederenbehandelingen als van Transport en Warehousing streven wij ernaar, onze opdrachten zo milieuvriendelijk mogelijk uit te voeren. Wij beschikken over alle benodigde milieuvergunningen (normaal alleen grote bedrijven), Veelzeggend is onze ?????????????????? , die je alleen krijgt als je aan zware eisen voldoet. En dan doen we. Onze externe en interne milieucoördinatoren zien toe op handhaving en verbetering van onze performance dienaangaande.


Safety first

Veiligheid is van ultiem belang voor Verkooijen. Elke medewerker die functioneel in aanraking komt met machines, rolling stock en logistieke processen krijgt een veiligheidstraining en periodieke bijscholing. Dit proces wordt d.m.v. toolbox meetings geborgd. Onze externe en interne veiligheidscoördinatoren zien toe op handhaving en verbetering van ons veiligheidsbeleid. De Wet welzijn houdt ons scherp in dezen!


Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Daarnaast nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid zoveel als we kunnen: tijdige vervanging van equipment door moderne energiezuinige varianten, energie opwekken via 2.000 m2 zonnepanelen, aanschaf van moderne energiezuinige en relatief schone trucks met Euro-6 motoren, elektrische heftrucks, en oplaadpalen (i/o) zijn enkele tastbare voorbeelden van onze bijdrage aan de zorg voor het milieu.

 


Laatste nieuws

Tweede DAF trekker geleverd.

Door toenemende marktvraag en klantvraag investeren wij voortdurend in meer capaciteit, meer ruimte, meer equipment. Verkooijen in Hoogstraten draait beter dan ooit, en dat in het 40-ste jaar van ons bestaan!

In februari is de tweede DAF trekker geleverd. Een derde staat op de planning. Mooi gedecoreerd al zeggen we het zelf... een topklasse camion! Zo kunnen we nóg sneller inspelen op klantvragen.